Introductie - Wie zijn wij;

WBM-Worldproducts is een handelsnaam van Wilbert Trading BV.

Bert Mastenbroek

Michael Mastenbroek

Wij zijn in 1998 begonnen met de verkoop van gebruikte zeecontainers, waarbij deze zoveel mogelijk werden hergebruikt. Daarnaast werden we steeds vaker gevraagd om nieuwe containers te leveren, een activiteit die we nog steeds doen.

Meer informatie over onze containerbusiness: http://www.wilbert-trading.eu

Wij zijn een familiebedrijf, WBM staat voor Wilma, Bert en Michael, waarbij vader Bert en zoon Michael de dagelijkse gang van zaken voor hun rekening nemen. Een goede service naar onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel,

Productveiligheid en gebruik.

Wij vinden het belangrijk dat de producten in ons assortiment van deugdelijke en goede kwaliteit zijn. Dit betekent dat wij alle producten die wij aanbieden meestal eerst zelf testen en gebruiken voordat wij ze in het assortiment van de webwinkels opnemen. Wij leveren deze producten vanuit ons kantoor in Maassluis.

Als wij niet tevreden zijn over een product, zal het de webshop niet halen.

Als wij rechtstreeks van onze leveranciers in het buitenland leveren, hebben wij niet altijd de mogelijkheid om het product te testen. We nemen de producten wel op omdat ze ons handig lijken in het gebruik.

Als de producten vergezeld gaan van testcertificaten van de fabrikant, vermelden we dit ook waar mogelijk.Deze certificaten bevestigen dat de producten zijn getest door een onafhankelijke keuringsinstantie, en veilig te gebruiken zijn.